БХ "БОЖУР"

в наличност
360 лв.

период: 18.08.2022 - 24.08.2022
нощувки: 6
брой гости: 1

Програмата включва:

- 6 нощувки,

- 6 хранодни,

- 7 лечебни дни;

-  3 процедури на ден в зависимост от здравния статус /без сух и подводен масаж/;

- бонус първичен медицински преглед и един допълнителен (седми лечебен ден);

- туристически данък и туристическа застраховка.

Медицински и рехабилитационни процедуриутринна лечебна гимнастика, магнитотерапия, ерготерапия, климатолечение, водолечение, физиотерапия, инхалации.

Здравословно храненеконсумиране на повече протеини (месо, риба, млечни продукти) и  витамини  (цитрусови плодове, сезонни зеленчуци). Приемане на храни, които съдържат вещества като витамин А, C, D, E и цинк (сладки картофи, моркови, зеленолистни зеленчуци, грах, червени чушки, домати, гъби, тиква, ядки, пълнозърнести храни и др.) и приемане на повече течности (вода, чай, бульони и сокове). Да се ограничи консумацията на солена и маринована храна, както и консумацията на алкохолни напитки.

Показания за лечение:

-  белодробни усложнения и др.

Необходими документи за настаняване в хотела:

 1. Епикриза от пролежаване в КОВИД отделение на лечебно заведение за болнична помощ в случай, че клиентът е бил хоспитализиран, както и талон 119а от общопрактикуващ лекар, че се изпраща за балнеолечение.
 2. Талон 119а от общопрактикуващ лекар с данни за периода на заболяването и заключение, че клиентът е клинично здрав и се изпраща за балнеолечение в случай, че е бил на домашно лечение.
 3. Бланка с резервация.

 Други условия:

 1. Прием на клиенти в хотелите БХ "Божур"  ще се осъществява минимум 30 /тридесет/ дни след отрицателен PCR тест при изписване от болнично заведение или 30 /тридесет/ дни след преустановяване на лечение в домашни условия.

2.Медицинските процедури ще бъдат определяни по предписание на лекар, като целта е благоприятно повлияване на усложнения след преболедуване от COVID -19 и общо укрепване на организма.

 1. Сух и подводен масаж се заплащат допълнително по утвърден медицински ценоразпис.
 2. При желание за удължаване на престоя се заплаща съответната пакетна цена на ден.

Забележка:

 1. Цените са в български лева с включен ДДС.
 2. Намаления за деца:
 • - до 3 години безплатна нощувка
 1. За потвърждаване на резервация в хотелите на „ПРО“ ЕАД се заплаща аванс в размер на 50% от стойността на заявените услуги.
 2. Заплатения аванс се приспада от цената на престоя в хотела.
 3. Издадената бланка резервация е НЕВАЛИДНА при незаплатен аванс в срок до 5 работни дни от датата на получаване.
 4. Сумата по потвърдена резервация подлежи на пълно възстановяване при анулация 20 и повече дни преди датата на настаняване.
 5. При невъзможност за ползване на заявените услуги или настъпило обстоятелство от съществено значение за клиента, за което той предостави доказателства, заплатеният аванс се възстановява.
 6. При анулация в срок по-кратък от 20 (двадесет) дни и повече от 10 (десет) дни преди датата на настаняването се възстановява 50% от заплатения аванс.
 7. Заплатеният аванс не подлежи на връщане при анулация в срок по-кратък от 10 (десет) дни преди датата на настаняване.
 • ПЕРИОДЪТ НА ПРЕСТОЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗБРАН ОТ КЛИЕНТА!
 • За период, различен от обявените дати, заявете на e-mail: tedy@bgholiday.com или позвънете на тел. 0878 568 129